Ruokaisa vihersalaatti

Omnom, dieettiruokaa. Lihaa, muttei hiilareita. The vihersalaatti of love.

Jos nyt kerta dieetillä ollaan, niin tehdään jotain hyvää. Nälkä saa olla mutta ei tyhmä. Jörö saa olla mutta ei kääpiö. Vai miten se meni. Annoksia tästä pupelluksesta löytyy siis kuusi: yksi vaimolle, kaksi lapsille ja loput raavaalle miehelle. Mwahahaa, tää on mun salaatti. Mun.

Ruokaisa vihersalaatti

Ainesosat

  • 2,5 dl persiljaa
  • 1 rkl sinabbia
  • 1 rkl valkkarietikkaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kanalientä (luomuu tai jotain low fat -osastoa anyway)
  • 450 grammaa naudanpaistia
  • 1 keräsalaatti + pari muuta salaatti jos haluaa vaihtelua
  • 1 iso paprika (punainen is the color)
  • 1 punasipuli

Valmistus
Ota monitoimikone (ei se jolla puita sahataan) tai joku kiva sekoitin. Tunge sinne persilja jonka olet hienontanut ammattitaidolla, sinappi jota et ole hienontanut, valkosipuli osasina, viinietikka, oliiviöljylusikalliset, sekä kanaliemi. Wroom. Lopputuloksena pitäisi olla enemmän tai vähemmän salaatinkastikkeen näköinen mössö. Vippaa syrjään. Ota paisti ja suikaloi. Paista pannulla kunnes suikaleet ovat ruskeita. Silloin ne ovat melko varmasti kypsiä. Mustat suikaleet tai puolen tunnin kypsytysaika viittaa siihen, että nyt ei ehkä ihan lähtenyt. Vippaa suikaleet lautaselle ja anna jäähtyä.

Tässä välissä voit touhuta jotain kivaa, veistä vaikka vene.

Varasta mummolta tarjoiluvati jos et sellaista omista. Asettele siihen salaatit sillai kivasti, suikaloi paprika ja punasipuli perään ja sekoittele vähän. Kippaa lihasuikaleet päälle ja lurauta ”salaatinkastiketta” hieman pintaan. Kastiketta jää varmaan yli, joten tarjoile se erillisessä astiassa ruoan kylkeen.

Nauttiminen
Jos et ole dieetillä, niin kera täysjyväleivän/patongin. Jos olet dieetillä, niin maistele ja haistele ja ylistä salaattia, koska muuta ruokaa ei varmaankaan tule. Jos haluat syödä salaatin yksin, niin valmista se ilman housuja.

Energiasisältö
About 323 kcal per annos. Hiilareita vähän (alle 5 g).