Avainsana: Nam

Lohitartar

Lohitartar

Nopea lohitartar. Tartar ei tässä tapauksessa viittaa tervaan tai mongolialaisiin sepeihin. Ei, vaan se hyvähyvä alkupala on.

Tämä oli toinen alkupala mässäilyviikonlopusta. Huomaa ihqdaa sydämen muotoinen ruisleipä lohimäiskeen alla. Jos ahistaa, niin toki voi lusikoida tartarit suoraan kulhosta ruokaholeen, mutta ei kannata.Tämän voi tehdä monesta muustakin asiasta kuin lohesta, kuten esimerkiksi tonnikalasta tai pyyhekumista. Ihan originaali, selkokielinen ohje täällä.… Lue lisää »

Suklaa-juustokakku

Jatketaan epäterveellisyysteemalla. Sen dieetinhän voi sitten aloittaa taas ensi vuonna. Vuorossa amerikkalainen suklaa-juustokakku. Kaklaasuustojukku. Juklaakaastosukku. Siklaapaastoguggu.

Eli mitämitä? Tämä suklaa-juustokakku on yhtä paljon dieettiruokaa, kun mayat tykkäsivät espanjalaisista. Kaloreita on niin paljon että silmät pyörii päässä, mutta eihän sitä lasketa, jos syö vain puolet kakusta.

Amerikkalainen suklaa-juustokakku

Ainesosat

Pohja:

  • 1 paketillinen dominokeksejä (minttua tai vaikka punajuurta)
  • 50 grammaa voita

Täyte:… Lue lisää »

Suklaamansikat

Suklaamansikat. Koska viikonloppu.

Ainesosat

  • Mansikkata
  • Suklaatia
  • Päälle jottain siprua

Valmistus

Aiemmasta keittiötappelusta viisastuneena (Totuus popseista) älä tee mitään, vaan palkkaa vaimo tai vastaava askartelemaan. Jotain sulatteluja ja dippailuja siellä oli. Siinä ruoan teossa siis. Ja sitten ne syödään. Ne mansikat siis.

Nauttiminen Hyvällä omatunnolla, koska olet paras, beibe. Jos haluat hurjastella, niin kylkeen joku makea valkkari.

Nami nam.… Lue lisää »