Avainsana: ruoka

Suklaa-juustokakku

Jatketaan epäterveellisyysteemalla. Sen dieetinhän voi sitten aloittaa taas ensi vuonna. Vuorossa amerikkalainen suklaa-juustokakku. Kaklaasuustojukku. Juklaakaastosukku. Siklaapaastoguggu.

Eli mitämitä? Tämä suklaa-juustokakku on yhtä paljon dieettiruokaa, kun mayat tykkäsivät espanjalaisista. Kaloreita on niin paljon että silmät pyörii päässä, mutta eihän sitä lasketa, jos syö vain puolet kakusta.

Amerikkalainen suklaa-juustokakku

Ainesosat

Pohja:

  • 1 paketillinen dominokeksejä (minttua tai vaikka punajuurta)
  • 50 grammaa voita

Täyte:… Lue lisää »

Mascarpone-leipä

Epäterveysmyrskystä hei, uuh, namileipää. Hiilareita välttelevät saattavat nyt ehkä tiltata, mutta ei lasketa sitä niille viaksi. Mascarpone on leivän päällä niin hyvää, että oikealla tavalla tarjoiltuna saanti on varma.

Ainesosat

  • Kaura- tai ohraleipää (ei mitään vehnämöyhyä)
  • Mascarponea
  • Päälle jotain kivaa

Valmistus

Leikkaa leipä. Osta lentoliput Italiaan ja hae mascarpone. Sano komisario Montalbanolle terveisiä. Tule kotiin. Välttele kiusausta valmistaa siitä tiramisua. … Lue lisää »

Tacogratiini

Rapsakkaa, suolaista ja enemmän tai vähemmän epäterveellistä. Mikä se on? Ei, se ei ole peruskoulu vaan maukas iltapala: tacogratiini.

Tämä resepti ei ole omani, vaan se on hieman muutettuna lähtöisin kinuskikissan, tuon kinuskisen, ööh, kissan blogista. Kisuli on valmistanut gratiinin kylkeen myös salaattia, mutta keittiön kaapissamme asuva mörköjänis söi salaatin. Normaalisti teemme ruokaa aina joko luomulihasta tai muuten vain lihakaupasta … Lue lisää »