Suklaa-juustokakku

Jatketaan epäterveellisyysteemalla. Sen dieetinhän voi sitten aloittaa taas ensi vuonna. Vuorossa amerikkalainen suklaa-juustokakku. Kaklaasuustojukku. Juklaakaastosukku. Siklaapaastoguggu.

Eli mitämitä? Tämä suklaa-juustokakku on yhtä paljon dieettiruokaa, kun mayat tykkäsivät espanjalaisista. Kaloreita on niin paljon että silmät pyörii päässä, mutta eihän sitä lasketa, jos syö vain puolet kakusta.

Amerikkalainen suklaa-juustokakku

Ainesosat

Pohja:

  • 1 paketillinen dominokeksejä (minttua tai vaikka punajuurta)
  • 50 grammaa voita

Täyte:

  • 4 liivatelehteä (sanomalehti ei käy)
  • 1 rkl kahvia (tämän voi jättää halutessaan pois imho)
  • 200 grammaa suklaata (ohjeessa lukee taloussuklaa, joten samalla logiikalla on olemassa myös vessasuklaata?)
  • 200 grammaa tuorejuustoa
  • 1,25 dl sokeria
  • pari teelusikkaa vaniljasokeria (laita vaan vaniljasokeri, elä lusikoita)
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistus

Aluksi silputaan dominot. Hiero käsiä yhteen ja päästä ilkeä naurusi valloilleen, kun dominot murskautuvat vaikkapa tehosekoittimessa. Jos kilahdat ja sinut ohjataan puoliväkisin hoitoon, niin kakku jäi syömättä. Muuten sekoita dominomurska voin kanssa. Levitä roiske irtopohjavuokaan jossa leivinpaperi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia ja liuota ne kuumaan kahviliruun. Askartele vesihaudem ja sulattele suklaa. Hämmennä suklaasula tuorejuuston joukkoon, nippaa perään liivate ja sokerit. Kerman olet jo vaahdottanut, ja sen tempaiset vielä jatkoksi. Koko kiisseli kaadetaan vuokaan ja peitetään alumiinifoliolla (etteivät avaruusoliot manipuloi sitä). Muutama tunti jääkaapissa tekee kakulle ihmeitä. Sitten kuin muistat ottaa sen kylmästä pois, irrota se vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Tai jos olet festareilla, niin vaikka teltan katolle. Jos haluat koristella kakun, niin runttaa päälle suklaarouhetta tai esim. paahdettuja hasselhoffeja. Siis pähkinöitä.

Nauttiminen

Laita wanhan ajan vaniljajäätelö kylkeen ja päästä tällainen ääni: gorglgorgl. Koska näin hyvän kakun syöminen on varmasti laitonta, mene kellariin suojelupoliisia piiloon. Sokerihumalaa voit korostaa jollain väkevällä jälkiruokaviinillä, josta löytyy kivasti jäännössokeria. Itse ähelsin laseihin Torres Floralis Moscatel Oroa. Sitruksinen ja makea viini täydensi suklaa-juustokakun ja vaniljan makua loistavasti.

Alkuperäinen ohje löytyy täältä.